3.999,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1 dag(e).

Laurastar Lift dampstation behandler dit tøj forsigtigt, samtidig med at du sparer tid og energi. Kraftig diffunderet damp overlader intet til tilfældighederne og fjerner alle uønskede folder. Gør det sjovt at stryge med Laurastar Lift dampsattion - du og din garderobe fortjener det bedste. 

Forslag til dig
Beskrivelse

Øjeblikkelig brug: Hele dampstationen opvarmes på kun tre minutter, så du har mere tid til det, der er mest vigtigt.

Beskyttende sålplade: Pas godt på dit tøj. Laurastar Lift dampstation har ultrabeskyttende sålplade i en afrundet form, der ikke efterlader folder og producerer damp, der tilpasser sig til selv de mest delikate stoffer.

Lodret dampning: Orker du heller ikke altid at finde det tunge strygebræt frem? Takket være den vertikale dampfunktion behøver du ikke strygebrættet. Du kan bare stryge dit tøj hængende.

Aftagelig vandbeholder: For mere komfort kan den aftagelige vandtank med 1,1 l kapacitet fyldes med vand selv under strygning. Synligt vandniveau og indikatorlys sikrer, at du aldrig pludseligt løber tør for damp.

Anti-kalk filter: Anti-kalk filter beskytter dampstationen, da det filtrerer vandet fra vandhanen. Takket være rødt indikatorlys, som giver dig besked, når filteret skal skiftes, forbliver dit tøj og apparat beskyttet mod kalk.

Sikker brug: For maksimal beskyttelse leveres dampstationen med en varmebestandig jernmåtte, så du kan stille jernet til side, hvis du har brug for det. For at spare energi er apparatet sat til at slukke automatisk efter 10 minutter, hvis det ikke er i brug.

Nem at bære: Tag ubesværet din dampstation med overalt. Dens håndtag gør det nemt at sætte den på gulvet eller flytte den fra strygebrættet, til hvor end du har brug for det.

Kompakt design: Let at bruge, nem at opbevare. Dampstationen har et let, kompakt design, så du kan opbevare dampledningen og hele apparatet uden problemer.

Praktisk tilbehør: For at gøre strygningen sjovere og lettere, leveres dampmaskinen med en række praktisk tilbehør, såsom speciel varmebestandig jernmåtte, anti-kalk filter og beskyttende sålplade, der sikrer at dine fineste stykker tøj behandles med omhu .

Inkluderet i pakken:
- Anti-kalk filter (1x)
- Dampkabelholder
- Beskyttende sålplade til sarte stoffer

Andre købte også