LauraStar Lift XTRA Aluminium

5.999,00 DKK
Lager: Leveringstid er 2 dag(e).
Forslag til dig
Beskrivelse

Aktiv 3D-strygesål Dampstationen har en aktiv 3D-strygesål, der spreder ultrafin og kraftig damp og er ideel til strygning af alle typer materialer. Tillader også strygning i lodret stilling direkte på tøjbøjlerne. Den aktive 3D-strygesål glatter stoffet, mens dampen presses ind i det og fjerner dermed effektivt folder. Der er også en funktion, der forhindrer kalkopbygning på strygesålen.

Pulse Steam-teknologi Med Pulse Steam-teknologi får du mulighed for at give dit tøj god pleje. Dampproduktionen udsendes med korte, afbrudte pulseringer, hvilket sikrer optimal dampproduktion og fantastiske resultater for alle farver og materialer.

Automatisk sluk Dampstationen er nem at bruge, da du kan starte den med et tryk på en knap. Brug af strygebræt er også sikker, da det automatisk slukker, når du ikke har brugt enheden i et stykke tid.

Nemt at transportere Dampstationen er let at transportere takket være det praktiske håndtag. Du kan vedhæfte og låse damperen fast på dampstationen, så du kan håndtere og transportere enheden blot vha. håndtaget.

Udtagelig vandbeholder Den aftagelige vandtank i dampstationen er let at fjerne og genmontere. Vandtanken kan rumme op til 1,1 liter vand på en gang, så du kan stryge mere tøj ad gangen. Enheden indikerer med lys, når vandtanken er tom.

Andre købte også