STILYS WORLDWIDE UNTIL JULY 2023 ALL MEDIA 27

Den varme damp på 54 - 60 g/min fjerner ubehagelige lugte og blødgør fibrene i stoffet, så tøjet genvinder sin form og glans. Steamone butikssteameren er klar på under et minut og kan med sin store vandtank på op til 2L almindeligt postevand klare mange dampopgaver før den løber tør for vand. Steamone tøjdamper er det profesionelle valg.

BEKÆMP COVIC-19

Vores produkter er blevet klinisk testet og godkendte til at dræbe bakterier og virus som Covid-19. Brug tøjsteameren på dine børns bamser, tasker, puder, ja selv deres legetøj kan dampes. Institutioner kan med fordel dampe legetøjet, gardinerne mv. Ønsker du mere info om vores kliniske test i forhold til Covid-19 så kontakt vores kundeservice. 70 666 100 

Model/varenr.: SSTILG2PE
4 anmeldelser
Klar på under et minutSteamOne StiLys er klar på under et minut og har 2 indstillingsmuligheder - Max og Eco. Helt simpelt. Så bliver det ikke nemmere at komme igang.  Ergonomisk korrekt steamerhovedDet fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at ...mere
Vægt: 10,2 15kg
2.550,00 DKK
Model/varenr.: WSHOP-119
0 anmeldelser
En robust model professionel steamer, videreudviklet til at give optimal damp-ydelse, når du vil dampe tøj, sterilisere sengetøj o.m.m.Denne steamer har poleret aluminiumshoved og spreder dampen effektivt ind i hele stoffet. StiLys plus steamer kan også bruges som strygejern for at skabe knivskarpe ...mere
Vægt: 15 15kg
3.500,00 DKK
Model/varenr.: DUAB2PE1
0 anmeldelser
Kom folderne til livsNogle gange kan det være tæt på umuligt at få strøget tøjet 100% perfekt. Med den kraftfulde damp på 54 g/min. kan du fjerne selv de små, irriterende folder på skjorteærmet.  Til alle stofmaterialerDamperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra silke, bomuld, jeans til hø ...mere
Vægt: 10,5 15kg
2.699,00 DKK
Model/varenr.: PRO12PE1
0 anmeldelser

Klar på under et minut  - Perfekt til butikker
SteamOne Unilys er klar på under et minut og har 2 indstillingsmuligheder - Max og Eco. Helt simpelt. Så bliver det ikke nemmere at komme igang.

Ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i gummi, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Vandtanken på 1,06 liter er let at genopfylde.

Nem afkalkning
Anti-kalksystemet hjælper dig med at passe godt på din dampstryger. Kalkopsamleren gør det nemt at vedligeholde damperen og forlænger levetiden.

 

Vægt: 12,8 15kg
2.650,00 DKK
Model/varenr.: WSHOP-96
0 anmeldelser
3.350,00 DKK
Model/varenr.: PRO242PE1
0 anmeldelser
Vægt: 10,5 15kg
3.750,00 DKK

Steamone er bygget på fundamentet af den profesionelle modeverden. Vores damper revolutionerer dampning i tøjforretninger og muliggør hurtig og nem dampning, direkte i butikken, eller i tøjdesignerens virksomhed. 

I dag leverer vi til to ud af hver tre butikker i Frankrig og er til stede i mere end 2500 forhandler og et utal af webshops i hele Europa. Vi har en mission her i Danmark; At sikre den bedste teknologi og design ved at tilbyde praktiske, brugervenlige steamer til de mest krævende kunder, som er ivrige efter at holde deres tøj flot, uden at skade det som man f.eks kan gøre ved strygning med strygejern. Vi levere i dag både til forbruger og profesionelle modehuse.

For at imødekomme krævende krav og tilbyde et højt kvalitetsniveau fremstiller vi alle SteamOne steamer i Frankrig. Endvidere har vi et team af ingeniører og designere på vores kontor i Paris, der arbejder kontinuerligt med at forbedre vores produkter og forske på nye koncepter. 

Steamone professionel