2.699,00 DKK
Lager: Leveringstid er 22 dag(e).
Forslag til dig
Beskrivelse

Kom folderne til livs
Nogle gange kan det være tæt på umuligt at få strøget tøjet 100% perfekt. Med den kraftfulde damp på 54 g/min. kan du fjerne selv de små, irriterende folder på skjorteærmet. 

Til alle stofmaterialer
Damperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra silke, bomuld, jeans til hør. Brug Eco-tilstanden til de sarte stoffer og Max-tilstanden til alle andre stoffer. De medfølgende tøjbørster egner sig både til tykkere tøj, som fx jakker og til tyndere tøj, som sommerkjolen.

2 forskellige dampindstillinger 
SteamOne Dualys Plus er klar på 45 sekunder og har 2 indstillingmuligheder: Max og Eco. Så der er en indstilling til både festtøjet og hverdagstøjet. Når du damper din tykke frakke vælger du Max dampindstillingen, men damper du den tynde blondekjole vælger du Eco indstillingen. 

Ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er let og lavet i gummi, som giver dig en god komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Vandtanken på 1,06 liter er udtagelig og derfor meget let at genopfylde.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Den har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Pas godt på din dampstryger ved regelmæssigt at bruge afkalkningsfunktionen. Bare et lille tip.

Eksklusiv og mobil
Dualys Plus er det eksklusive valg: Elegant designet og mobil med sine to hjul. Den unikke steamer har baggrundsbelyste knapper. Så bliver det vist ikke mere liret at komme de genstridige folder til livs.

Medfølgende tilbehør: 
- Børste til tykkere stoftyper
- Børste til tyndere stotyper
- Mini strygebræt
- Handske til ekstra beskyttelse
- Bøjle

Andre købte også