3.500,00 DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Beskrivelse

En robust model professionel steamer, videreudviklet til at give optimal damp-ydelse, når du vil dampe tøj, sterilisere sengetøj o.m.m.
Denne steamer har poleret aluminiumshoved og spreder dampen effektivt ind i hele stoffet. StiLys plus steamer kan også bruges som strygejern for at skabe knivskarpe læg og sømme.
StiLys pro har dobbelt aluminiumskedler hvilket tilsikre optimal funktion og at du kan bruge helt almindeligt postevand i din nye steamer. 

StiLys pro er den foretrukne steamer hos en lang række af vores kædekunde i det meste af Europa. 

Automatisk og sensor styret stat og stop funktion 

2 forskellige dampindstillinger 
SteamOne StiLys Plus er klar på 45 sekunder og har 2 indstillingmuligheder: Silke, bomuld, jeans og hør-agtigt stof. Så der er en indstilling til både festtøjet og hverdagstøjet. Når du damper din tykke frakke vælger du en stærk dampindstilling, men damper du den tynde blondekjole vælger du en mildere indstilling. 

Ultralet og ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i træ, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Den store vandtank på 1,6 liter er let at genopfylde og kan holde vand til at dampe længe ad gangen.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Den har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Pas godt på din dampstryger ved regelmæssigt at bruge afkalkningsfunktionen. Bare et lille tip.

Medfølgende tilbehør: 
- Børste til tykkere stoftyper
- Handske til ekstra beskyttelse

- Ministrygebræt - til skjorte flippen og ærmerne
- Bøjle

- 2 AA batterier

Andre købte også