SteamOne StiLys

2.200,00 DKK
( 1.760,00 DKK )
2.650,00 DKK
Du sparer: 450,00 DKK

Tøjdamper fra SteamOne

Du behøver ikke at koge over for at komme de krøllede skjorter eller den krøllede dug til livs. SteamOne klarer opgaven for dig.

  • Inkl. bøjle, handske, tøjbørste og mini strygebræt
  • Fjerner krøl hvor strygejernet ikke kan
  • Enkel betjening - 2 indstillinger

Kom folderne til livs
Nogle gange kan det være tæt på umuligt at få strøget tøjet eller dugen 100% perfekt. Med en dampudgang på 42 g/min. kan du fjerne de irriterende folder - både på skjorteærmet og på dugen. 

Til alle stofmaterialer
Damperen kan bruges på alle stofmaterialer. Brug Eco indstillingen til de sarte stoffer og Max indstillingen til alle andre stoffer. 

 

Model/varenr.: SSTILG2PE
Vægt: 10,2
Lager: På lager

Klar på under et minut
SteamOne Unilys er klar på under et minut og har 2 indstillingsmuligheder - Max og Eco. Helt simpelt. Så bliver det ikke nemmere at komme igang. 

Ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i gummi, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Vandtanken på 1,06 liter er let at genopfylde.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Den har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Anti-kalksystemet hjælper dig med at passe godt på din dampstryger. Kalkopsamleren gør det nemt at vedligeholde damperen og forlænger levetiden.

Kompakt og mobilt design
Unilys er det enkle valg: Kompakt designet og mobil med sine to hjul. Knapperne er baggrundsbelyste med blåt lys, så du nemt kan se hvor du trykker.

Medfølgende tilbehør: 
- Tøjbørste
- Handske til ekstra beskyttelse
- Mini strygebræt
- Bøjle

10/12/2019

Top produkt og særlig god service

Tilføj anmeldelse: