STILYS WORLDWIDE UNTIL JULY 2023 ALL MEDIA 27

Med SteamOne tøjdamper plejer du dit tøj med stil. Med det smukke design kan du have den stående fremme i soveværelset eller i din walk-in garderobe og med det kraftfulde dampudslip og de smarte funktioner alle vores tøjsteamer har får du et professionelt resultat hver gang.

DAMP FRA STEAMONE DRÆBER OGSÅ COVICD-19

Vores produkter er blevet klinisk testet og godkendte til at dræbe bakterier og virus som Covid-19. Brug tøjsteameren på dine børns bamser, tasker, puder, ja selv deres legetøj kan dampes. Institutioner kan med fordel dampe legetøjet, gardinerne mv. Ønsker du mere info om vores kliniske test i forhold til Covid-19 så kontakt vores kundeservice. 70 666 100 

Alle vores steamer har et ergonomisk korrekt steamerhoved

Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper din skjorte eller andet tøj. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i en eksklusiv gummi, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort. Alle vores damper er produceret i Frankrig og lever op til alle de strenge kvalitetskrav der er på dette marked inden for tøjdamper. Flere af vores tøjdamper vinder bedst i test i 2019 en enkelt har også vundet bedst i test 2020. Slip for strygejernet en gang for alle og kom med på den profesionelle mode.

Model/varenr.: SMIW2PE1
1 anmeldelser
Nu kan du nemlig nemt dampe krøllerne ud af dit tøj som de profesionelle i stedet for at stå og stryge. Vi levere til en stor del af de profesionelle, hoteller, modeindustrien og måske også til dig? Denne variation leveres med fast bøjlestang i en lækker hvid soft touch lakering og kobber farvet bes ...mere
Vægt: 8,5 15kg
2.350,00 DKK
Model/varenr.: SSTILG2PE
4 anmeldelser
Klar på under et minutSteamOne StiLys er klar på under et minut og har 2 indstillingsmuligheder - Max og Eco. Helt simpelt. Så bliver det ikke nemmere at komme igang.  Ergonomisk korrekt steamerhovedDet fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at ...mere
Vægt: 10,2 15kg
2.550,00 DKK
Populær
Model/varenr.: SVA2PE1
2 anmeldelser
Kom folderne til livsNogle gange kan det være tæt på umuligt at få strøget tøjet 100% perfekt. Med den kraftfulde damp på 54 g/min. kan du fjerne selv de små, irriterende folder på skjorteærmet.  Til alle stofmaterialerDamperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra silke, bomuld, jeans til hø ...mere
Vægt: 10 15kg
4.200,00 DKK
Model/varenr.: SMIB2PE1
1 anmeldelser
Nu kan du nemlig nemt dampe krøllerne ud af dit tøj som de profesionelle i stedet for at stå og stryge. Vi levere til en stor del af de profesionelle, hoteller, modeindustrien og måske også til dig? Denne variation leveres med fast bøjlestang i en lækker sort soft touch lakering og poleret stål. Ko ...mere
Vægt: 8,2 15kg
2.350,00 DKK
Model/varenr.: SH18BPE1
0 anmeldelser

Tøjdamper fra SteamOne

Til alle stofmaterialer
H18B fra SteamOne er en af vores stationære steamer. Denne vertikale steamer passer ind i et hvert hjem og damperen kan bruges på alle stofmaterialer. Den medfølgende tøjbørste egner sig især til tykkere tøj, som fx jakker.

Vægt: 12,8 15kg
2.450,00 DKK
Model/varenr.: STEUNI2PE
0 anmeldelser
Klar på under et minutSteamOne Uni er klar på under et minut og har 1 indstilling helt simpelt. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang. Dette vil lette din hverdag så du bliver fri for at stryge med strygejern. En steamer kan bruges på alle stoffer da den ikke skader stoffet.  Ergonomisk korrek ...mere
2.250,00 DKK

Vores hjemme kollektion 

Et hvert hjem bør have en af vores vertikale steamer stående i f.eks. soveværelse eller i forbindelse med garderoben. Den nemme tilgængelighed af vores steamer gør at det føles helt enkelt og let at steame en skjorte i stedet for at stryge. 

Så let er det at komme igang med at dampe tøjet
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs vandtanken er let at genopfylde og der er vand til min. 45 min dampning.

Flere dampindstillinger 
SteamOne hjemme kollektion er klar på 45 sekunder og har flere indstillingsmuligheder. 

Ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er let og lavet i gummi, som giver dig en god komfort. Dampslangerne er lavet i en termopakning så du aldrig kan komme til skade med vores steamOne produkter.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Alle vores steamer i denne kategori har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Anti-kalksystemet hjælper dig med at passe godt på din dampstryger. Kalkopsamleren gør det nemt at vedligeholde damperen og forlænger levetiden. På SteamOne er kalk intet problem. Du benytter blot almindeligt postevand og så sørge vores patenteret kalksystem for resten.

Kompakt og mobilt design
Unilys er det enkle valg: Kompakt designet og mobil med sine to hjul. Knapperne er baggrundsbelyste med blåt lys, så du nemt kan se hvor du trykker.