4.200,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1 dag(e).
Forslag til dig
Beskrivelse

Kom folderne til livs
Nogle gange kan det være tæt på umuligt at få strøget tøjet 100% perfekt. Med den kraftfulde damp på 54 g/min. kan du fjerne selv de små, irriterende folder på skjorteærmet. 

Til alle stofmaterialer
Damperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra silke, bomuld, jeans til hør. Den medfølgende tøjbørste egner sig især til tykkere tøj, som fx jakker.

4 forskellige dampindstillinger 
SteamOne S-Valet er klar på 45 sekunder og har 4 indstillingmuligheder: Silke, bomuld, jeans og hør-agtigt stof. Så der er en indstilling til både festtøjet og hverdagstøjet. Når du damper din tykke frakke vælger du en stærk dampindstilling, men damper du den tynde blondekjole vælger du en mildere indstilling. 

Ultralet og ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i træ, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Den store vandtank på 1,6 liter er let at genopfylde og kan holde vand til at dampe længe ad gangen.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Den har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Pas godt på din dampstryger ved regelmæssigt at bruge afkalkningsfunktionen. Bare et lille tip.

Eksklusiv og mobil
S-Valet er det eksklusive valg: Elegant designet med træfinér og mobil med sine to hjul. Den unikke steamer har baggrundsbelyste knapper med blåt lys. Så bliver det vist ikke mere liret at komme de genstridige folder til livs.

Medfølgende tilbehør: 
- Børste til tykkere stoftyper
- Handske til ekstra beskyttelse

- Ministrygebræt - til skjorte flippen og ærmerne
- Bøjle

Andre købte også