2.350,00 DKK
Lager: Leveringstid er 1 dag(e).
Forslag til dig
Beskrivelse

Nu kan du nemlig nemt dampe krøllerne ud af dit tøj som de profesionelle i stedet for at stå og stryge. Vi levere til en stor del af de profesionelle, hoteller, modeindustrien og måske også til dig? Denne variation leveres med fast bøjlestang i en lækker hvid soft touch lakering og kobber farvet besætning.

Kom folderne til livs
Nogle gange kan det være tæt på umuligt at få strøget tøjet 100% perfekt. Med en dampudgang på 40 g/min. kan du fjerne de irriterende folder på skjorteærmet. 

Til alle stofmaterialer
Damperen kan bruges på alle stofmaterialer. Den medfølgende tøjbørste egner sig især til tykkere tøj, som fx jakker.

1 indstilling og så igang
SteamOne Unilys er klar på 60 sekunder og har 1 indstillingmulighed. Så bliver det ikke nemmere at komme igang. 

Ultralet og ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i gummi, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Vandtanken på 1,2 liter er let at genopfylde.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Den har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Pas godt på din dampstryger ved regelmæssigt at bruge afkalkningsfunktionen. Bare et lille tip.

Kompakt og mobilt design
Unilys er det enkle valg: Kompakt designet og mobil med sine to hjul. Steameren er diskret med sit blanke, hvide udseende og passer godt ind i mindre rum. Knapperne er baggrundsbelyste, så du nemt kan se hvor du trykker.

Medfølgende tilbehør: 
- Handske til ekstra beskyttelse

 

Andre købte også