Forslag til dig
Beskrivelse

Klar på under et minut
SteamOne StiLys er klar på under et minut og har 2 indstillingsmuligheder - Max og Eco. Helt simpelt. Så bliver det ikke nemmere at komme igang. 

Ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i gummi, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Vandtanken på 1,06 liter er let at genopfylde.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Den har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Anti-kalksystemet hjælper dig med at passe godt på din dampstryger. Kalkopsamleren gør det nemt at vedligeholde damperen og forlænger levetiden.

Kompakt og mobilt design
StiLys er det enkle valg: Kompakt designet og mobilt Knapperne er baggrundsbelyste med blåt lys, så du nemt kan se hvor du trykker. 

Medfølgende tilbehør: 

- 2 AA batterier til sensoren
- Tøjbørste
- Handske til ekstra beskyttelse
- Mini strygebræt til ærmer og skjorteflipper
- Bøjle

Andre købte også