2.250,00 DKK
Lager: Leveringstid er 14 dag(e).
Forslag til dig
Beskrivelse

Klar på under et minut
SteamOne Uni er klar på under et minut og har 1 indstilling helt simpelt. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang. Dette vil lette din hverdag så du bliver fri for at stryge med strygejern. En steamer kan bruges på alle stoffer da den ikke skader stoffet. 

Ergonomisk korrekt steamerhoved
Det fleksible damperhoved gør, at du opnår den optimale vinkel mens du damper. Du får lettere ved at tilgå den nederste del af tøjet, så du ikke skal stå i anstrengende kropsstillinger og resultatet bliver bare bedre. Håndtaget er lavet i gummi, er utrolig let og giver dig en ekstrem komfort.

Så let er det
Juster teleskopstangen på de 140 cm. i den ønskede højde, hæng tøjet på bøjlen, fastlås bøjlen og så er det bare at dampe løs. Vandtanken på 1,06 liter er let at genopfylde.

Styr på sikkerheden
Skulle du glemme at slukke for damperen en morgen, så står steameren for sikkerheden. Den har nemlig automatisk sluk-funktion. Det er betryggende.

Nem afkalkning
Anti-kalksystemet hjælper dig med at passe godt på din dampstryger. Kalkopsamleren gør det nemt at vedligeholde damperen og forlænger levetiden.

Kompakt og mobilt design
SteamOne UNI er det enkle valg: Kompakt designet og mobit. Knapperne er baggrundsbelyste, så du nemt kan se hvor du trykker.

Medfølgende tilbehør: 
- Tøjbørste
- Handske til ekstra beskyttelse

Andre købte også