SteamOne S-NOMAD GLAM

699,95 DKK
( 559,96 DKK )

Håndholdt damper fra SteamOne

 

  • Kraftig og hurtig dampning af dit tøj
  • Kan bruges på alle stofmaterialer
  • 2 indstillinger: Max og Eco

Ret krøllerne ud
Med SteamOne S-Nomad kan du nemt friske dit tøj op og rette krøllerne ud - også på farten. Den konstante dampsky på 25 g/min. sørger for at krøllerne overgiver sig og du hurtigt kan have skjorten klar. På blot 45 sekunder er steameren klar til brug.

Model/varenr.: SNGL2PE1
Vægt: 1,2
Lager: På lager

Slut med strygebrættet
Slip for besværet med dit strygebræt. Steameren giver dig mulighed for at opfriske dit tøj hurtigt og nemt direkte på bøjlen. Væk med folderne og væk med strygebrættet. Ved at dampe tøjet, lægger fibrene sig naturligt ned og du slider dermed ikke lige så meget på tøjet. 

Med på rejsen
Det kompakte design gør damperen nem at bruge, nem at opbevare og nem at pakke i tasken, når du skal på weekendtur eller forretningsrejse. 

Aftagelig vandbeholder på 140 ml
Vandbeholderen kan rumme hele 140 ml, så du kan dampe hele dit outfit inden der skal tankes op. Du tanker blot op med vand fra vandhanen. Den medfølgende universal tilslutning gør, at du kan bruge en almindelig vandflaske som forsyning til din damper. Det er da genialt. 

2 meter ledning
Med en 2 meter lang ledning kan du bruge din steamer hvor det passer dig; i soveværelset, på badeværelset eller i din walk-in-garderobe.

Medfølgende tilbehør: 
- Børste til tykkere stoftyper
- Sugekop til ophæng af bøjle
- Opbevaringspos

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: