STILYS WORLDWIDE UNTIL JULY 2023 ALL MEDIA 27

Dampning er praktisk med vores rejse kollektion. f.eks. vores S-Nomad som levere en kraftig damp og er klar på kun 45 sekunder. S-Nomad er den perfekte tøjdamper til ferien eller din foretrukne rejsesteamer. Den kan nemt være i din kuffert men er også perfekt som den lille tøjdamper i hjemme til det mindre behov.

Model/varenr.: SNOW2PE1
2 anmeldelser
Ret krøllerne udMed SteamOne S-Nomad kan du nemt friske dit tøj op og rette krøllerne ud - også på farten. Den konstante dampsky på 25 g/min. sørger for at krøllerne overgiver sig og du hurtigt kan have skjorten klar. Til alle stofmaterialerStofdamperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra b ...mere
Vægt: 1 15kg
699,95 DKK
Populær
Model/varenr.: SNO2PE1
2 anmeldelser
Ret krøllerne udMed SteamOne S-Nomad kan du nemt friske dit tøj op og rette krøllerne ud - også på farten. Den konstante dampsky på 25 g/min. sørger for at krøllerne overgiver sig og du hurtigt kan have skjorten klar. Til alle stofmaterialerStofdamperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra b ...mere
Vægt: 1,2 15kg
699,95 DKK
Populær
Model/varenr.: SNRE2PE1
3 anmeldelser

DAMP FRA STEAMONE DRÆBER OGSÅ COVICD-19. 

Vores produkter er blevet klinisk testet og godkendte til at dræbe bakterier og virus som Covid-19 

Vægt: 1,2 15kg
699,95 DKK
Model/varenr.: STR2PE1
0 anmeldelser
Til alle stofmaterialerStofdamperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra blonder, kashmir, silke til uld og gardiner. Den medfølgende tilbehørsbørste egner sig især til tykkere tøj, som fx jakker. Slut med strygebrættetSlip for besværet med dit strygebræt. Steameren giver dig mulighed for at ...mere
Vægt: 1,2 15kg
899,95 DKK
Model/varenr.: STW2PE1
0 anmeldelser

Rejsesteamer fra SteamOne

Dette er vores S-Travel rejsesteamer. Den er perfekt til rejsen, den vejer næste intet og passer perfekt til rejsen, sommerhuset eller bare det lille tøjdampebehov i hjemmet. Med den 140 ml. store vandtank er du klar til at dampe tøjet i stedet for at stryge det, og S-Travel giver dig op til 15 min. med kraftig damp på 24g/min. hvilket er rigeligt til at rette tøjet ud. Den er også perfekt til det mindre behov i hjemmet, hvis behovet ikke er stort nok til en af vores vertikale tøjdamper som f.eks. MiniLys eller vores lækre SteamOne StiLys. Denne variant er i en lækker hvid farve med poleret stål besætning på. S-Travels ultra kompakte design optimerer pladsen i dine skabe eller i kufferten.

Vægt: 1,2 15kg
899,95 DKK
Model/varenr.: SNGL2PE1
0 anmeldelser

SteamOne Håndsteamer limited edition 

Dette er vores S-Nomad rejsesteamer. Den er perfekt til rejsen, den vejer næste intet og du har muligheden for at påsætte en flaske konnektor så du kan bruge en almindelig vandflaske som din vandtank. Dette giver dig op til 20 min. med kraftig damp på 24g/min. hvilket er rigeligt til at rette tøjet ud. Den er også perfekt til det mindre behov i hjemmet, hvis behovet ikke er stort nok til en af vores vertikale tøjdamper. Denne variant er i en lækker sort soft touch lakering med mini stjerner på.

Vægt: 1,2 15kg
799,95 DKK
Model/varenr.: ST2002GB
0 anmeldelser
799,00 DKK

Med S-Normad rejse steamer kan du dampe alt dit tøj på rekordtid. Dens ultrakompakte design og universalflaskekonnektor optimerer pladsen i dine skabe eller kuffert. Du skal ikke bekymre dig om krøllede tøj, S-Nomad eller vores S-Travel bliver din stil partner hver dag, hjemme eller på rejsen. Vores rejse steamer er også perfekt hvis du har et mindre behov til hverdag men ønsker den komfort det giver at have en steamer.  

Du kan selvfølgelig bruge vores damper til alle stofmaterialer
Damperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra blonder, kashmir, silke til uld og gardiner. Den medfølgende tilbehørsbørste egner sig især til tykkere tøj, som fx jakker.

Glem alt om strygebrættet
Slip for besværet med dit strygebræt. Steameren giver dig mulighed for at opfriske dit tøj hurtigt og nemt direkte på bøjlen. Væk med folderne og væk med strygebrættet. Ved at dampe tøjet, lægger fibrene sig naturligt ned og du slider dermed ikke lige så meget på tøjet. 

Med på rejsen
Det smarte og ultra kompakte design gør at vores rejse damper er nem at bruge, nem at opbevare og nem at pakke i din kuffert, når du skal på weekendtur eller forretningsrejse. 

Aftagelig vandbeholder på 140 ml
Vandbeholderen kan rumme hele 140 ml, så du kan dampe hele dit outfit inden der skal tankes op. Du tanker blot op med vand fra vandhanen. Den medfølgende universal tilslutning gør, at du kan bruge en almindelig vandflaske som forsyning til din damper. 

Alle vores rejsemodeller har en 2 meter ledning
Med en 2 meter lang ledning kan du bruge din steamer hvor det passer dig; i soveværelset, på badeværelset eller i din walk-in-garderobe.

Medfølgende tilbehør: 
- Børste til tykkere stoftyper
- Sugekop til ophæng af bøjle
- Opbevaringspose