799,95 DKK
Lager: På lager

SteamOne Håndsteamer limited edition 

Dette er vores S-Nomad rejsesteamer. Den er perfekt til rejsen, den vejer næste intet og du har muligheden for at påsætte en flaske konnektor så du kan bruge en almindelig vandflaske som din vandtank. Dette giver dig op til 20 min. med kraftig damp på 24g/min. hvilket er rigeligt til at rette tøjet ud. Den er også perfekt til det mindre behov i hjemmet, hvis behovet ikke er stort nok til en af vores vertikale tøjdamper. Denne variant er i en lækker sort soft touch lakering med mini stjerner på.

Forslag til dig
Beskrivelse

Slut med strygebrættet
Slip for besværet med dit strygebræt. Steameren giver dig mulighed for at opfriske dit tøj hurtigt og nemt direkte på bøjlen. Væk med folderne og væk med strygebrættet. Ved at dampe tøjet, lægger fibrene sig naturligt ned og du slider dermed ikke lige så meget på tøjet. 

Med på rejsen
Det kompakte design gør damperen nem at bruge, nem at opbevare og nem at pakke i tasken, når du skal på weekendtur eller forretningsrejse. 

Aftagelig vandbeholder på 140 ml
Vandbeholderen kan rumme hele 140 ml, så du kan dampe hele dit outfit inden der skal tankes op. Du tanker blot op med vand fra vandhanen. Den medfølgende universal tilslutning gør, at du kan bruge en almindelig vandflaske som forsyning til din damper. Det er da genialt. 

2 meter ledning
Med en 2 meter lang ledning kan du bruge din steamer hvor det passer dig; i soveværelset, på badeværelset eller i din walk-in-garderobe.

Medfølgende tilbehør: 
- Børste til tykkere stoftyper
- Sugekop til ophæng af bøjle
- Opbevaringspos

Andre købte også