SteamOne S-Travel white

899,95 DKK
Lager: På lager

Rejsesteamer fra SteamOne

Dette er vores S-Travel rejsesteamer. Den er perfekt til rejsen, den vejer næste intet og passer perfekt til rejsen, sommerhuset eller bare det lille tøjdampebehov i hjemmet. Med den 140 ml. store vandtank er du klar til at dampe tøjet i stedet for at stryge det, og S-Travel giver dig op til 15 min. med kraftig damp på 24g/min. hvilket er rigeligt til at rette tøjet ud. Den er også perfekt til det mindre behov i hjemmet, hvis behovet ikke er stort nok til en af vores vertikale tøjdamper som f.eks. MiniLys eller vores lækre SteamOne StiLys. Denne variant er i en lækker hvid farve med poleret stål besætning på. S-Travels ultra kompakte design optimerer pladsen i dine skabe eller i kufferten.

Forslag til dig
Beskrivelse

Til alle stofmaterialer
Stofdamperen kan bruges på alle stofmaterialer, lige fra blonder, kashmir, silke til uld og gardiner. Den medfølgende tilbehørsbørste egner sig især til tykkere tøj, som fx jakker.

Slut med strygebrættet
Slip for besværet med dit strygebræt. Steameren giver dig mulighed for at opfriske dit tøj hurtigt og nemt direkte på bøjlen. Væk med folderne og væk med strygebrættet.

Med på rejsen
Det kompakte design gør damperen nem at bruge, nem at opbevare og nem at pakke i tasken, når du skal på weekendtur eller forretningsrejse. 

2 meter ledning
Med en 2 meter lang ledning kan du bruge din steamer hvor det passer dig; i soveværelset, på badeværelset eller i din walk-in-garderobe.

Andre købte også